/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Українське сало залишається дефіцитним продуктом — КУРКУЛЬ - Kurkul.com (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.01.2018
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Українське сало залишається дефіцитним продуктом — КУРКУЛЬ - Kurkul.com (прес-реліз)
Kurkul.com (прес-реліз) За словами керівника асоціації «Свинарі України» Артура Лози, в Україні за 2017 р. імпорт сала склав 40–50 тис. т, і надалі залишиться в дефіциті. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти