- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Перловка
ГУРМАН. Дешево и сердито — рецепты блюд с консервами - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.01.2018
Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки
Перловка
ГУРМАН. Дешево и сердито — рецепты блюд с консервами - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
Сайт информационного агентства "Минск-Новости" 1,5-2 л воды, 1 банка рыбных консервов, 4-5 шт. картофеля, 1-2 ст. л. перловки или риса, 1 луковица, морковь, лавровый лист, зелень. В кипящую воду кладем нарезанные кубиками картофель, морковь и луковицу, варим до полуготовности. Добавляем крупу (если это перловка, лучше отварить ее заранее) и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.01.2018
Дивитись всі новини в розділі Перловка