/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Айва-салат - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Очищенную айву заворачиваем в фольгу, отправляем в духовку, разогретую до 220 градусов, на 10-15 минут. Айва должна стать слегка мягкой. Режем соломкой. 3. Мясо обжариваем на гриле, режем соломкой. 4. Огурцы режем соломкой, грецкий орех измельчаем. 5. Баклажан нарезаем слайсами, всего три ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан