- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Петрушка
Постная рыба - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.03.2018
Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки
Петрушка
Постная рыба - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь Ингредиенты: рыбное филе – 400 г, растительное масло – 150 г, картофель – 500 г, лук репчатый – 150 г, паста томатная – 60 г, рубленая петрушка – 2 ст.л., панировочные сухари, сахар, соль и перец. Картофель нарезать небольшими тонкими ломтиками. Рыбное филе обвалять в сухарях и обжарить до ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Петрушка