/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Постная рыба - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Ингредиенты: рыбное филе – 400 г, растительное масло – 150 г, картофель – 500 г, лук репчатый – 150 г, паста томатная – 60 г, рубленая петрушка – 2 ст.л., панировочные сухари, сахар, соль и перец. Картофель нарезать небольшими тонкими ломтиками. Рыбное филе обвалять в сухарях и обжарить до ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Петрушка