- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редис
Як вибрати стиглу і соковиту редиску - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2018
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Як вибрати стиглу і соковиту редиску - Сегодня
Сегодня Якщо ви купуєте овочі на ринку, ви можете попросити продавця розрізати редис навпіл, щоб прикласти до однієї з половинок тест так, щоб на неї потрапив сік. Якщо на смужці відбився червоно-фіолетовий колір, значить кількість нітратів в даному продукті ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Редис