/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Щавель  

Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю

Щавель


Как приготовить зеленый борщ: рецепт Игоря Мисевича - Телеканал СТБ



Телеканал СТБ
Мука – 200 г; Щавель – 300 г; Петрушка – 30 г; Шпинат – 50 г; Зеленый лук – 20 г; Яйцо – 2 шт. ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Как приготовить диетический борщ: рецепт Аниты Луценко. Приготовление: Сварить бульон со свинины, добавить лук, сельдерей и лавровый лист. Бульон процедить, мясо порезать на кусочки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Щавель