- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Огірок
Весняна зупка - Вікна online
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2018
Новини про огірки, новинки, детальна інформація відносно огірків
Огірок
Весняна зупка - Вікна online
Вікна online Додаємо дрібно порізані: 100 грамів моркви, 100 грамів стручкової квасолі, 1 свіжий помідор, 1 кабачок (або свіжий огірок). Коли вода закипіла, досипаємо в каструлю 20 грамів сухих білих грибів, суміш перців, сіль, сушені селеру та часник. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Огірок