- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Яблука
Правила прийому фруктів і ягід: коли, як і скільки - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2018
Новини про яблука, новинки, детальна інформація відносно яблук
Яблука
Правила прийому фруктів і ягід: коли, як і скільки - UkrMedia
UkrMedia Яблука, особливо червоні, також містять флованол. Ці полімери використовують ферменти, які допомагають виводити цукор з організму. Тобто яблука не дозволяють тілу відкладати жир. • Полуниця і лохина містять антоціани — потужні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Яблука