/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Рисовий суп зі спаржевою квасолею по-італійськи - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.06.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Рисовий суп зі спаржевою квасолею по-італійськи - Сайт "Є"
Сайт "Є" 150 мл жирних вершків,. сіль, мускатний горіх,. перець чорний мелений,. лавровий листок,. зелень (за смаком),. тертий твердий сир (для подачі). Приготування: Курку нарізати порційними шматочками й відправити в каструлю з окропом. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки