/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
"Маємо відчувати насичення": експерти розповіли, як правильно ... - РБК-Україна
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2018
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
"Маємо відчувати насичення": експерти розповіли, як правильно ... - РБК-Україна
РБК-Україна Експерти підкреслюють, що овочі мають бути із різних груп: зелені (броколі, шпинат), оранжево-червоні (морква, томати), крохмалисті (картопля), бобові (горошок, квасоля) та всі решта (капусти, цукіні). Протягом тижня варто спожити все ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2018
Дивитись всі новини в розділі Квасоля