- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Хрін
Всі просять рецепт таких огірочків. Тому я вирішила розказати ... - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.08.2018
Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону
Хрін
Всі просять рецепт таких огірочків. Тому я вирішила розказати ... - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя) Хрін(лист) Часник-2-3 зуб. Перець чорний(горошком) -4-5 шт. Кріп(парасолька) Сіль-1.5 ст. л. Цукор-1 ст. л. Вода-1.5 л. Оцтова есенція(70%) -1 ст. л. Приготування. Замочуємо наші огірочки на 2-3 години. Жирный живот уйдет за сутки! Быстрое ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.08.2018
Дивитись всі новини в розділі Хрін