- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Лечо з баклажанів «Все по п'ять» - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.09.2018
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Лечо з баклажанів «Все по п'ять» - UkrMedia
UkrMedia Влити 2 склянки гарячої води, довести до кипіння і готувати 8-10 хвилин або до м'якості баклажан. Слідом додати сіль, цукор, оцет, лавровий лист і перець горошком, перемішати і дати покипіти 3-4 хвилини. Після чого розкласти салат по стерилізованим ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.09.2018
Дивитись всі новини в розділі Баклажан