- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно житнє
Кендюхи під варенуху: що їли українці сто років тому - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.10.2018
Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього
Борошно житнє
Кендюхи під варенуху: що їли українці сто років тому - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог) Деякі страви традиційної української кухні стали візитною карткою нашої країни – наприклад, борщ, пампушки чи вареники. Однак багато рецептів були забуті або втрачені. EtCetera розповість, що, як і коли їли українці сто років тому. КОЛИ? |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє