/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшоняна
Картопляна ковбаса – це дуже, дуже смачно. Рецепт з Білорусі - Голос Одеси
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.11.2018
Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних
Крупа пшоняна
Картопляна ковбаса – це дуже, дуже смачно. Рецепт з Білорусі - Голос Одеси
Голос Одеси 8) Пшоняну крупу промийте в холодній воді. Додайте її до решти інгредієнтів. 9) Все добре перемішайте. Приступайте до безпосереднього приготування ковбаси. Найзручніше начиняти кишки картопляною масою за допомогою горлечка пластикової пляшки. Ось що ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна