/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для тваринництва
/ Для забою і переробки
Близько 60% м'ясної продукції зі свинини містить антибіотики - Волинські Новини
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2016
Новини про обладнання для забою і переробки, новинки, детальна інформація відносно обладнання для забою і переробки
Для забою і переробки
Близько 60% м'ясної продукції зі свинини містить антибіотики - Волинські Новини
Волинські Новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Параметри вмісту антибіотиків у м'ясі та молочних продуктах сьогодні лежать виключно на совісті самого виробника.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.08.2016
Дивитись всі новини в розділі Для забою і переробки