/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Коріандр  

Новини про коріандр, новинки, детальна інформація відносно коріандру

Коріандр


Заграничные варианты пельменей - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Начинка: мясной фарш – 400 г, зелень по вкусу – укроп, петрушка, кинза, реган, соль, перец и прованские травы – по вкусу, 70 мл воды, кориандр – щепотка, чеснок – 3 зубчика, лук – 1 шт., заправка – масло сливочное, томатный песто-соус с ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Коріандр