- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Пшениця
Рада дала “законне” визначення віскі. Чи вплине це на його якість? - Новое Время (українською)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.12.2018
Новини про пшеницю, новинки, детальна інформація відносно пшениці
Пшениця
Рада дала “законне” визначення віскі. Чи вплине це на його якість? - Новое Время (українською)
Новое Время (українською)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Верховна Рада на законодавчому рівні визначила поняття віскі. Встановлено, що це алкогольний напій, міцністю від 35 до 45 відсотків об'ємних одиниць ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.12.2018
Дивитись всі новини в розділі Пшениця