- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Квасоля
Зіньківська ковбаса, картопля по-уланівськи, бершадські вареники: у Вінниці розкривали таємниці кухні Поділля | Новини Вінниці | Новости Винницы - «Медіа центр «ВЛАСНО»
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.02.2019
Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Зіньківська ковбаса, картопля по-уланівськи, бершадські вареники: у Вінниці розкривали таємниці кухні Поділля | Новини Вінниці | Новости Винницы - «Медіа центр «ВЛАСНО»
«Медіа центр «ВЛАСНО»
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Стартували лекції з історії подільської кухні Всі ми неодноразово їздимо до родичів в село. Кожен район та населений пункт має свою унікальну страву.
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.02.2019
Дивитись всі новини в розділі Квасоля