/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Молочного поросенка маринуют два дня - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.11.2013
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Молочного поросенка маринуют два дня - Gazeta.ua
Gazeta.ua Из поросенка стекает жир. Для румяной корки поливаю им каждые 15 минут. Переворачивать и увеличивать температуру не нужно. Запекаю 2–3 часа. Когда блюдо немного остынет, хозяйка разрезает и вынимает нитки, орех, выкладывает ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир