- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Грустная история профессора Рабиновича и его волшебных ... - TUT.BY
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.12.2013
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Грустная история профессора Рабиновича и его волшебных ... - TUT.BY
TUT.BY Ну а там, где картошка часто дегенерирует (при ночной температуре выше 25 °С), есть батат и прочие близкие аналоги, так что перед нами действительно всемирная альтернатива керосинке. И не только ей. По расчётам исследователей, с ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Батат