- • Вика
- • Горох желтый
- • Горох зеленый
- • Горчица белая
- • Горчица желтая
- • Горчица черная
- • Гречка белая
- • Гречка жареная
- • Гречка сырая / гречиха
- • Жмых масличных культур
- • Иреги
- • Кориандр
- • Кукуруза
- • Кукуруза сахарная
- • Лен / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Мука
- • Нут
- • Овес
- • Отруби
- • Перловка
- • Подсолнечник кондитерский
- • Подсолнечник масличный
- • Посевной материал
- • Просо желтое
- • Просо красное
- • Пшеница
- • Пшоно
- • Рапс
- • Расторопша
- • Рожь / жито
- • Семечка тыквы
- • Сорго белое
- • Сорго красное
- • Соя
- • Средства защиты растений
- • Тритикалей
- • Удобрения
- • Фасоль
- • Чечевица
- • Эспарцет
- • Ячка
- • Ячмень
- • Ячмень пивоваренный
/ Торговая площадка
/ Продукция с/х, сырье
/ Зерновые, масличные, бобовые
/ Кукуруза
Продукция на продажу: Кукуруза,
Дата подачи заявки: 17.11.2022
ID: 146982,
Область: Львовская область,
Район: Бродовский
Товар: Кукуруза,
Количество: 1000 т.
Цена: договорная
Крупа кукурудзи перед гранулюванням
05/02/2021р.
Кількість: 1000 тонн.
Продукт: Крупа кукурудзи перед гранулюванням.
Показники продукції:
Органолептичні показники.
Зовнішній вигляд: Однорідний.
Колір: Жовто-коричневий.
Запах: Рослинно-Зерновий, без стороннього запаху (плісняви, затхлості).
Фізико хімічні показники.
Вологість % не більше 14,0
Зернова % 65,0
Смітна % 5,0
Білок % 4,4
Зола % 2,4
Крохмаль % не меньше 58,0
Відсоток незгранульованого % не більше 10,0
Відповідає стандарту якості, ДСТУ 4525:2006
Зав.лабораторії ТОВ "Агро Фонд" Караїм М.В.
Телефон:
email:
Контактное лицо: Агро Фонд
Кукуруза. Торговая площадка Украины
Продукция на продажу: Кукуруза,
Дата подачи заявки: 17.11.2022
ID: 146982,
Область: Львовская область,
Район: Бродовский
Товар: Кукуруза,
Количество: 1000 т.
Цена: договорная
Крупа кукурудзи перед гранулюванням
05/02/2021р.
Кількість: 1000 тонн.
Продукт: Крупа кукурудзи перед гранулюванням.
Показники продукції:
Органолептичні показники.
Зовнішній вигляд: Однорідний.
Колір: Жовто-коричневий.
Запах: Рослинно-Зерновий, без стороннього запаху (плісняви, затхлості).
Фізико хімічні показники.
Вологість % не більше 14,0
Зернова % 65,0
Смітна % 5,0
Білок % 4,4
Зола % 2,4
Крохмаль % не меньше 58,0
Відсоток незгранульованого % не більше 10,0
Відповідає стандарту якості, ДСТУ 4525:2006
Зав.лабораторії ТОВ "Агро Фонд" Караїм М.В.
Телефон:
email:
Контактное лицо: Агро Фонд
Смотреть все обявления в разделе Кукуруза