Дата подачи заявки: 19.07.2016
ID: 84596,
Область: Тернопольская область,
Район: Тернопольский Товар: Свинина,
Количество: 50 т.
Цена: договорная
Продажа Свинини і субпродуктів
На Тернопільському м’ясокомбінаті забезпечується повний технологічний цикл від забою поросят, обробки туш аж до виробництва м’яса та різноманітних м’ясопродуктів. Крім ковбас, м’ясних консервів та паштетів тут налагодили випуск високоякісного охолодженого м’яса.
Для його отримання використовують винятково м’ясо нежирних свиней данської породи «ландрас». Воно відрізняється кращими смаковими якостями у порівнянні з мороженим. У нього зберігається однорідний колір і своєрідний «м'ясний аромат», консистенція пружна, а прозорий м’ясний сік виділяється з працею. Холодильні склади м'ясокомбінату можуть зберігати в один прихід від 150 до 200 тонн свинини на кості.
Для зручності клієнтів (супермаркети, спеціалізовані м'ясні магазини, ресторани, кафе, оптова торгівля тощо) м'ясокомбінат пропонує такі види охолодженого м'яса і м'ясних виробів:
- свинина у напівтушах на кості (стандарт), І-ІІ категорія;
- фасовані биток і вирізка, шия, лопатка, кості голі, голяшка, бочок.
А також охолоджені:
- сало хребтове і бокове, тримінг 80/20, тримінг 70/30, тримінг 50/50, баки, хвіст;
- субпродукти в широкому асортименті
Крім цього, на м'ясокомбінаті завжди є в наяності свіже м'ясо та всі елементи свіжозамороженої свинини.
Пропонуємо нашим партнерам взаємовигідну співпрацю, яка зробить їх бізнес більш прибутковим.
Наша адреса: Тернопільський м'ясокомбінат компанії «Агропродсервіс», с. Острів Тернопільського району Тернопільської області.
Контактні телефони:
+380503775088 Малюта Віктор Станіславович;
+380685966979 Ратушняк Віктор Володимирович;
+380662027653 Лєщук Вілен Вікторович;
+380678285346 Стецишин Степан Михайлович.