- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Базилик
Готуємо разом з кращим шеф-кухарем - КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.03.2014
Новости про базилик, новости, подробности относительно базилика
Базилик
Готуємо разом з кращим шеф-кухарем - КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі
КОМЕНТАРІ: новини, аналітика, фото та відео-репортажі Додайте томатне пюре, доведіть до кипіння при максимальній температурі 140° у режимі розмішування 1, встановіть температуру 90°, додайте базилік і сіль, тушкуйте, поки соус не загусне. Соус Песто Одна з найпопулярніших в Італії приправ ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.03.2014
Смотреть все новости в разделе Базилик