/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Масложировая продукция   / Масло сливочное  

Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного

Масло сливочное


Для білоруської страви верещака м'ясо варять у буряковому квасі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Окремо подрібнити цибулю, підсмажувати її на вершковому маслі близько 3-5 хвилин. Коли вода з м'ясом в каструлі почне кипіти, засипати в неї підсмажену цибулю. На тертці подрібнити буряк і також засипати його в каструлю. Проварити ще ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 24.11.2014


Смотреть все новости в разделе Масло сливочное