/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Для білоруської страви верещака м'ясо варять у буряковому квасі - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.11.2014
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Для білоруської страви верещака м'ясо варять у буряковому квасі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Окремо подрібнити цибулю, підсмажувати її на вершковому маслі близько 3-5 хвилин. Коли вода з м'ясом в каструлі почне кипіти, засипати в неї підсмажену цибулю. На тертці подрібнити буряк і також засипати його в каструлю. Проварити ще ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.11.2014
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное