/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Молочный жир
ЩО МИ ЇМО НАСПРАВДІ ПІД ВИГЛЯДОМ МОРОЗИВА - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.07.2013
Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира
Молочный жир
ЩО МИ ЇМО НАСПРАВДІ ПІД ВИГЛЯДОМ МОРОЗИВА - Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини
Rivne.com.ua - Інформаційний портал Рівненщини До складу порошку входить: сухе молоко, молочні білки, підсолоджувачі, ароматизатори та харчова добавка Е466 (карбоксиметилцелюлоза), яка при перевищенні дози може викликати розлад шлунка. ... У пломбірі вміст жиру має бути 12-25%. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.07.2013
Смотреть все новости в разделе Молочный жир