/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука ячменная
Про напої хмільні й «ситні», історію приправ та князівські бенкети.. - День
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.06.2012
Новости про муку ячменное, новости, подробности относительно муки ячменного
Мука ячменная
Про напої хмільні й «ситні», історію приправ та князівські бенкети.. - День
День Найпоширенішим був сирівець — хлібний квас, потім — ячмінно-солодовий; також готували яблучний, щавлевий, буряковий, березовий, («березовиця») кленовий (з кленового соку з додаванням для зброджування хмільних сухарів чи сушеного житнього хліба). Квас ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.06.2012
Смотреть все новости в разделе Мука ячменная