/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Класичний бельгійський суп подають із вершками та грінками - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.03.2016
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Класичний бельгійський суп подають із вершками та грінками - Gazeta.ua
Gazeta.ua У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло. Обсмажитиовочі до м'якості на середньому вогні (приблизно 10 хвилин). Додати до них курку і трохи підрум'янити. Потім налити в каструлю бульйон, покладіть картоплю, лавровий лист і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.03.2016
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное