/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
“Був борщ до шпундрів з буряками, А в юшці потрух з галушками…” - Львівська Газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.06.2016
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
“Був борщ до шпундрів з буряками, А в юшці потрух з галушками…” - Львівська Газета
Львівська Газета Борошно добре вимішати зі сметаною (можна взяти й вершки), щоб не залишилося грудочок. Вилити суміш у борщ і дати постояти на теплій конфорці ще 5 хвилин. Натерти хрін (може бути консервований, але тільки білий). У кожну тарілку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.06.2016
Смотреть все новости в разделе Сливки