/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
"Збиваю фарш у грудку, беру в долоню та щосили кидаю в миску" - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.06.2016
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
"Збиваю фарш у грудку, беру в долоню та щосили кидаю в миску" - Gazeta.ua
Gazeta.ua 100 г вершкового масла кладе в чашку і ставить на 30 с. у мікрохвильовку, щоб розтопилося. Виливає його до фаршу. Перемішує. В окремій мисці збиває яйце з дрібкою солі та меленого перцю. Додає його до решти продуктів. — Кроляче м'ясо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.06.2016
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное