- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Морковь
Як уберегти свій шлунок навесні від "нітратного вибуху" - Depo.Хмельницький
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.04.2018
Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови
Морковь
Як уберегти свій шлунок навесні від "нітратного вибуху" - Depo.Хмельницький
Depo.Хмельницький Петрушку, кріп, салат бажано вимочувати дві години перед споживанням. У картоплі, моркві, буряках, капусті, якщо потримати їх годину у воді, вміст нітратів зменшиться на 25-30%. "Під час варіння, скажімо, моркви та буряка нітрати переходять у воду в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.04.2018
Смотреть все новости в разделе Морковь