/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Торт «Естерхазі» - НОВА Тернопільська газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 27.04.2018
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Торт «Естерхазі» - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета В охолоджений крем додати м'яке вершкове масло. Воно повинно бути кімнатної температури. Збити крем міксером до однорідної повітряної маси, а наприкінці додати три столові ложки коньяку. Зібрати торт, перемащуючи кожен корж кремом. На водяній бані ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 27.04.2018
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное