/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Оригінальна варіація на тему класичного торта "Наполеон ... - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.09.2018
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Оригінальна варіація на тему класичного торта "Наполеон ... - UkrMedia
UkrMedia Запікати до яскравого рум'янцю при t 200-220° C, інформує Ukr.Media. 2. Готові смужки остудити до кімнатної температури. Три-чотири смужки відкласти для прикраси торта. 3. Вершкове масло кімнатної температури збити в міксері, влити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.09.2018
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное