/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука пшеничная  

Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной

Мука пшеничная


Традиційне італійське печиво біскоті - ТСН - Телевізійна служба новин (cатира) (Блог)



ТСН - Телевізійна служба новин (cатира) (Блог)
Ретельно змішайте в мисці сухі інгредієнти: пшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, сіль та розпушувач. 2. Вбийте два яйця і окремо один жовток. Білок третього яйця знадобиться вам для змазування печива перед випіканням. 3. Замісіть руками ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 12.10.2018


Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная