/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Залий м'ясо горілочкою, а ще краще - коньяком, і подивися, що ... - Новини Тернопільщини
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 25.10.2018
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Залий м'ясо горілочкою, а ще краще - коньяком, і подивися, що ... - Новини Тернопільщини
Новини Тернопільщини Смачне м'яско, яке не вимагає особливих витрат і кулінарних умінь, — це знахідка для кожної господині. Нам стало так звично смажити, запікати і варити продукти, що ми зовсім забули про традиційний спосіб приготування — в'ялене м'ясо. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 25.10.2018
Смотреть все новости в разделе Говядина