/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Йогурт
Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.11.2018
Новости про йогурт, новости, подробности относительно йогурта
Йогурт
Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз) Що спільного в йогурту і квашеної капусти, бурякового квасу і соєвого соусу? Це ферментація. Бактерії виділяють ферменти, що так чи інакше перетворюють продукт - і набуває нового смаку і властивостей. Реклама переконує нас в користі йогуртів, але ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.11.2018
Смотреть все новости в разделе Йогурт