- • Вика
- • Горох желтый
- • Горох зеленый
- • Горчица белая
- • Горчица желтая
- • Горчица черная
- • Гречка белая
- • Гречка жареная
- • Гречка сырая / гречиха
- • Жмых масличных культур
- • Иреги
- • Кориандр
- • Кукуруза
- • Кукуруза сахарная
- • Лен / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Мука
- • Нут
- • Овес
- • Отруби
- • Перловка
- • Подсолнечник кондитерский
- • Подсолнечник масличный
- • Посевной материал
- • Просо желтое
- • Просо красное
- • Пшеница
- • Пшоно
- • Рапс
- • Расторопша
- • Рожь / жито
- • Семечка тыквы
- • Сорго белое
- • Сорго красное
- • Соя
- • Средства защиты растений
- • Тритикалей
- • Удобрения
- • Фасоль
- • Чечевица
- • Эспарцет
- • Ячка
- • Ячмень
- • Ячмень пивоваренный
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Зерновые, масличные, бобовые
/ Гречка жареная
Лікар назвав найшкідливіший спосіб приготування картоплі - 24 Канал
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.07.2018
Новости про гречку жареную, новости, подробности относительно гречки жареной
Гречка жареная
Лікар назвав найшкідливіший спосіб приготування картоплі - 24 Канал
24 Канал
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) Залежно від того як людина приготує картоплю, ця страва може принести або користь, або шкоду. Лікар кандидат медичних наук Анатолій Печінка пояснює, що смажити на олії картоплю, буде найшкідливіше для людини, пише Сегодня. Все тому, що температура кипіння олії сягає 180 градусів, при таких умовах олія стає токсичною і в ній утворюються канцерогени. via GIPHY Натомість лікар порадив замінити олію на сало, тому що так утворюється набагато менше канцерогенів. Також картоплю смажити варто без спецій. Медик порадив не вживати картоплю-фрі людям з хворобами печінки – при повторному використані ол...
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 17.07.2018
Смотреть все новости в разделе Гречка жареная