/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сир
В чому "смак" закарпатського вівчарства? (ВІДЕО) - Мукачево.нет
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2014
Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру
Сир
В чому "смак" закарпатського вівчарства? (ВІДЕО) - Мукачево.нет
Мукачево.нет Робота кипить. Їхній день починається о 3 ранку за їхнім часом (о 5 годині київського). Один вівчар заганяє овець, інші – доять. Справа не з легких, потребує спеціальних умінь.Свіже молоко проціджують. З нього потім виготовлятимуть сир та вурду. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.07.2014
Дивитись всі новини в розділі Сир