- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно лляна
Кулінарна традиція бойків: від князівських часів до сьогодення.. - День
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.08.2012
Новини про борошно льону, новинки, детальна інформація відносно борошна лляна
Борошно лляна
Кулінарна традиція бойків: від князівських часів до сьогодення.. - День
День Інгредієнти для приготування 3 — 3,5 літра киселиці: 0,5 банки вівсяної крупи (можна борошна чи геркулесу), окрайчик вівсяного виробу, 25 г дріжджів, 1 — 2 чайні ложки тмину, 1 цибулина, часник і сіль за смаком, лавровий лист, лляна олія. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.08.2012
Дивитись всі новини в розділі Борошно лляна