/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука льняная
Кулінарна традиція бойків: від князівських часів до сьогодення.. - День
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.08.2012
Новости про муку льна, новости, подробности относительно муки льняное
Мука льняная
Кулінарна традиція бойків: від князівських часів до сьогодення.. - День
День Інгредієнти для приготування 3 — 3,5 літра киселиці: 0,5 банки вівсяної крупи (можна борошна чи геркулесу), окрайчик вівсяного виробу, 25 г дріжджів, 1 — 2 чайні ложки тмину, 1 цибулина, часник і сіль за смаком, лавровий лист, лляна олія. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.08.2012
Смотреть все новости в разделе Мука льняная