/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої ... - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.05.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої ... - Сайт "Є"
Сайт "Є" В процесі приготування посолити, поперчити, додати оливкову олію (або вершкове масло). Готову полену можна подавати одразу, але якщо зварити багато каші, то варто перекласти її у прямокутну чи квадратну ємність й щільно та рівномірно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове