/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої ... - Сайт "Є"
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.05.2017
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої ... - Сайт "Є"
Сайт "Є" В процесі приготування посолити, поперчити, додати оливкову олію (або вершкове масло). Готову полену можна подавати одразу, але якщо зварити багато каші, то варто перекласти її у прямокутну чи квадратну ємність й щільно та рівномірно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.05.2017
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное