/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшоняна
Від щерби до варенухи: чим харчувалися українські козаки - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.11.2017
Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних
Крупа пшоняна
Від щерби до варенухи: чим харчувалися українські козаки - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз) Це густа юшка, яку готували з пшоняної каші з цибулею і салом. Іноді додавали солонину. Виходило дуже поживне і ... Якщо в наявності була гречана крупа, то готували лемішку – густу кашу, яку пекли в печі, перемішавши з підсмаженим салом. Простота в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна