/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Крупа пшенная
Від щерби до варенухи: чим харчувалися українські козаки - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.11.2017
Новости про крупы пшенные, новости, подробности относительно круп пшенных
Крупа пшенная
Від щерби до варенухи: чим харчувалися українські козаки - ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз)
ОКІА "Новини Полтавщини" (прес-реліз) Це густа юшка, яку готували з пшоняної каші з цибулею і салом. Іноді додавали солонину. Виходило дуже поживне і ... Якщо в наявності була гречана крупа, то готували лемішку – густу кашу, яку пекли в печі, перемішавши з підсмаженим салом. Простота в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.11.2017
Смотреть все новости в разделе Крупа пшенная