/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Небезпечна їжа: кому і чому не можна вживати консервацію - Народна Правда



Народна Правда
... часу достатньо для руйнування ботулотоксинів. Небезпека заготовок із зіпсованих продуктів. Заготовки, в які потрапили уражені грибком фрукти-овочі, стають небезпечними. Згодом у них виділяється отрута — патулін, котрий поступово руйнує печінку. Ця ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів